+386 2 88 12 170

Dobrodošli na Spidertech.si

DOBRODOŠLI PRI SPIDERTECHU

Prednosti SpiderTech kinezioloških trakov

ENOSTAVNA UPORABA!

SpiderTech pre-cut kineziološki trakovi so narejeni iz enega neprekinjenega kosa traku kar odpravlja potrebo po večkratnem prekrivanju, hitrejši nanos in daljšo uporabo.

Ob vsaki uporabi zagotavljajo skladen in enoten nanos.

Enostaven nanos v 3 korakih.

Daljši čas uporabe – pre-cut kineziološki trakovi SpiderTech imajo zaobljene robove kar zmanjša možnost drgnjenja z oblačili in prezgodnjega odlepljenja traku s kože.

SpiderTech je prva izbira profesionalnih športnikov in olimpijcev.

made in canadaMade in Canada.

OPTIMYZ Hot List - Voted Best of the Best for FavoriteTape/Bandage

SpiderTech že narezani kineziološki trakovi so št.1 na svetu in so prva izbira vrhunskih in rekreativnih športnikov, ekip in fizioterapevtov z vsega sveta.

 

KAJ JE SPIDERTECH?

SpiderTech narezane kineziološke trakove lahko uporabljate za hitro in ciljno lajšanje bolečine kjerkoli na telesu in kjer čutite bolečino. Izdelani so iz enega kosa, ki je sestavljen iz 100% bombaža in nealergenega lepila, je vodoodporen ter ne vsebuje lateksa. Narezan (Pre-cut) pomeni, da trakov ni potrebno rezati, zato ni večkratnih križanj,s tem se poveča udobnost in mobilnost ter pri samem nanosu ne potrebujemo dodatne pomoči. Delujejo kot terapevtski in podporni obliž za boleče mišice in otečene sklepe. Uporaben je do 5 dni.

SpiderTech X Spiders so priročni in enostavni za uporabo. Stick it Where it hurts! Prilepi, kjer boli.

 

KDO UPORABLJA SPIDERTECH?

Kineziološke trakove uporabljajo tako vrhunski kot tudi rekreativni športniki oz. tisti,ki preprosto živijo aktiven način življenja. SpiderTech uporabljajo vrhunski in amaterski športniki kot pomoč pri preprečevanju poškodb, hitrejši regeneraciji in rehabilitaciji ter doseganju boljših rezultatov.

Uporaba že narezanih kinezioloških trakov SpiderTech je hitrejša in enostavnejša od uporabe katerih koli drugih kinezioloških trakov.

SpiderTech je edini proizvajalec kinezioloških trakov, ki ponuja narezane trakove za posamezne dele telesa, ki so bili oblikovali po nasvetih zdravnikov.

Patentiran EZ način (perforacije in oštevilčenje) nanašanja narezanih kinezioloških trakov SpiderTech omogoča enostavno in hiter nanos brez dotikanja lepila.

Univerzalni X Spider je v primerjavi z ostalimi najbolj vsestranski terapevtski trak na tržišču in se ga lahko uporabljana kateremkoli delu telesa za hiter in dolgotrajen rezultat.

NAREZANI KINEZIOLOŠKI TRAKOVI ŠT.1 NA SVETU!

ČEMU SO NAMENJENI?

Narezani terapevtski trakovi so najboljša večnamenska rešitev za HITRO in ciljno lajšanje bolečine.

  • Lajšanje akutne in kronične bolečine.
  • Hitrejšo pooperativno rehabilitacijo.
  • Izboljšanju slabe drže.
  • Zmanjšanje oteklin in modric.
  • Lajšanje Poškodb mišic in sklepov.
  • Izboljšanje rezultatov.

KAKO DELUJE SPIDERTECH?

SpiderTech je izdelan,tako da privzdigne kožo in tkivo, ki pokriva mišice zato poveča cirkulacijo in stimulira kožne celice, da zmanjšajo bolečino in pospešijo zdravljenje.

Elastičnost traku je enaka kot elastičnost človeške kože in dovoljuje stabilizacijo in podporo mišic brez omejevanja gibanja.

SpiderTech izboljša krčenje mišice tudi ko je oslabljena in jo varuje pred krči, iztegovanjem in zategovanjem.

X Spider se lahko nanašana kateri koli del telesa, kjer čutite bolečino - meča, kolk, stegno, rama,koleno ....