+386 2 88 12 170

Dobrodošli na Spidertech.si

Ljubitelji fitnesa

Ne dopustite, da boleče mišice ustavijo vašo fitnes rutino. Uporabite SpiderTech™ in nikoli več ne boste zamudili niti enega treninga več. SpiderTech je kineziološki trak ljubiteljev fitnesa! Kineziološki trak SpiderTech podpira gibanje mišic, zmanjšuje vnetje in preprečuje nabiranje tekočine v tkivu. SpiderTech kineziološki trakovi so alternativa težkim povojem, ki mišico zgolj ovijejo in omejijo njeno gibanje ter onemogočijo kakovostno vadbo.

V nasprotju s težkimi povoji in opornicami, vam pre-cut kineziološki trakovi SpiderTech ne bodo omejevali gibanja. Prilagojeni za uporabo na vseh delih telesa (rame, meča, komolec, hrbet, gleženj….)

S kineziološkimi trakovi SpiderTech se lahko po naporni vadbi tuširate ali kopate v bazenu, saj so vodoodporni in jih tako ni potrebno neprestano snemati in ponovno aplicirati. Kineziološki trakovi SpiderTech so uporabni do 5 dni in so narejeni iz 100% bombaža ter poli-akrilnega lepila, ki ne vsebuje lateksa. SpiderTech kineziološki trakovi posnemajo debelino, težo in elastičnost človeške kože. Udobno jih lahko uporabljate tudi med naporno vadbo. Na voljo v več modnih barvah (modra, črna in roza).

Priskrbite si pre-cut kineziološke trakove SpiderTech še danes in se vrnite k vaši fitnes rutini.

SpiderTech – Naj fitnes ne bo trpljenje ampak užitek!

 

Kupi izdelke