+386 2 88 12 170

Dobrodošli na Spidertech.si

Profesionalni športniki

Ne dopustite, da vam bolečine v telesu preprečijo doseganje boljših rezultatov. SpiderTech™ kineziološki trakovi so prva izbira profesionalnih športnikov, saj so izdelani tako, da izpolnjujejo stroge zahteve profesionalnih športnikov in pometejo s konkurenco.

Namenjenji so hitrejšemu okrevanju z uporabo senzorne stimulacije za podporo mišic brez omejevanja gibanja. Enostavna in hitra aplikacija ter udobna uporaba vam nudi zaščito 24 ur na dan za obdobje do pet dni.

Vstopite v krog zmagovalcev! Samo SpiderTech ponuja pre-cut kineziološke trakove za profesionalne športnike, ki se lahko uporabljajo kjerkoli na telesu. SpiderTech ponuja 17 pre-cut kinezioloških trakov,ki se lahko uporabijo na več načinov. Vsak trak vključuje enostaven oštevilčen sistem za natančen nanos. Odkrijte zakaj Olimpijci, triatlonci in drugi profesionalni športniki uporabljajo SpiderTech pre-cut kineziološke trakove – kineziološki trak za profesionalne športnike. SpiderTech lajša občutek neugodja, podpira cirkulacijo in poveča povezavo um-telo.

Osredotočite se na zmago – SpiderTech vam to omogoči!

 

Kupi izdelke