+386 2 88 12 170

Dobrodošli na Spidertech.si

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnika.

Spletna stran www.SpiderTech.si  je registrirana blagovna znamka, ki je v lasti podjetja Konik d.o.o. ID št. za DDV:SI 39895874  (v nadaljevanju omenjen kot  KONIK d.o.o.) in je zaščitena kot industrijska lastnina.

Spletna stran www.SpiderTech.si  se lahko uporablja le s temi splošnimi pogoji poslovanja (v nadaljevanju splošni pogoji), pri čemer si KONIK d.o.o. pridržuje pravico do sprememb splošnih pogojev poslovanja. Že s samo uporabo spletne strani www.SpiderTech.si se smatra, da je vsakokratni uporabnik, obiskovalec (v nadaljevanju uporabnik) z navedenimi splošnimi pogoji seznanjen in se z njimi strinja. Tako se za vsakega uporabnika predpostavlja, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja  www.SpiderTech.si.  Zato uporabnikom svetujemo, da splošne pogoje poslovanja preverijo vsakokrat, ko se odločijo uporabljati spletno stran www.SpiderTech.si, saj jih skladno s 120. členom veljavnega obligacijskega zakonika zavezujejo in so tako obvezni, da jih spoštujejo.

Spletno stran www.SpiderTech.si  uporabniki uporabljajo, obiskujejo in po njej brskajo na lastno odgovornost. KONIK d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti in ni odškodninsko odgovorna za kakršnekoli poškodbe artiklov. Prav tako KONIK d.o.o.  ni odgovorna za vsebino katerekoli zunanje, druge spletne strani, ki je kakorkoli povezana s spletno stranjo www.SpiderTech.si.

Vsebina te spletne strani je zaščitena z zakonom o avtorski in sorodnih pravicah. Vsebine, ki so objavljene na spletni strani www. SpiderTech.si  se lahko naložijo na mrežo in prenesejo, vendar izključno za potrebe domače, osebne uporabe. V nobenem primeru pa vsebine spletne strani www.SpiderTech.si  ni dovoljeno razmnoževati, kopirati, poobjavljati, nalagati na mrežo, pošiljati po pošti ali na drug način posredovati in razširjati v javne ali komercialne namene brez predhodnega pisnega dovoljenja Konik d.o.o.

Opredelitev pojmov:

  • ponudnik je Konik d.o.o. Troblje 1, 2380 Sloven Gradec
  • uporabnik je oseba, ki uporablja spletno stran www. SpiderTech.si.
  • kupec je oseba, ki je opravila nakup v spletni prodajalni www.SpiderTech.si.
  • spletna prodajalna je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov


Naročila in dobavni roki

Spletna prodajalna www.SpiderTech.si obratuje neprekinjeno razen v primeru tehničnih motenj in nujnih vzdrževalnih del. Naročila kupcev sprejemamo od ponedeljka do petka 8.00 do 16.00 ure, razen praznikov. Vsa naročila oddana do 14. ure bodo v primeru, da so izdelki na zalogi odpremljena še isti delovni dan. O predvidenem roku dostave so kupci obveščeni ob potrditvi naročila. Če izdelka ni na zalogi se rok dobave lahko podaljša in se določi sporazumno med strankama na enega izmed naštetih načinov komuniciranja (elektronska pošta, telefaks, telefon).

Cene in način plačila

Vse cene v spletni prodajalni www.SpiderTech.si  so v evrih in vsebujejo DDV.

Ponudba velja v trenutku oddaje naročila.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo, t.j. ko kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu (Naročilo potrjeno). V času naročanja veljajo podatki, ki so objavljeni.
V spletni prodajalni www.SpiderTech.si  je mogoče opraviti plačilo izbranega blaga na več načinov:

  • po predračunu (avans)

Pravne in fizične prejmejo predračun, na podlagi katerega potem nakažejo znesek za naročeno blago na naš transakcijski račun. Za izdajo predračuna morajo kupci posredovati vse potrebne informacije, ki jih zahtevamo ob naročilu. Če izdelka ni na zalogi potem je na njem naveden tudi rok dobave o katerem sta se stranki prej dogovorili. Predračun se lahko pošlje po pošti, faksu ali elektronski pošti. Predračuni so izstavljeni v 2 (dveh) dneh od prejema naročila. Predračun je veljaven 5 delovnih dni prejema naročila.

  • z gotovino po povzetju

 

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Potrošnik lahko v 8 dneh od prejema blaga,  pisno obvesti na elektronski naslov prodaja@spidertech.si ali naslov Konik d.o.o Troble1, 2380 Slovenj Gradec, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Prejeto blago pa mora potrošnik vrniti podjetju v nadaljnjih 7 dneh po opravljeni obvestitvi iz prejšnjega stavka. Potrošnik blago na tak način vrne brez kakršnekoli odškodnine, vendar pa je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.
Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite kopijo računa.

Vračilo plačil bomo opravili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe po poštni nakaznici ali na Vaš TRR račun (le-tega morate v obvestilu o odstopu od pogodbe ustrezno navesti).

POSTOPEK NAROČILA

1. REGISTRACIJA

Za registracijo je potrebno klikniti gumb »registracija«, ki se nahaja na vrhu desno pod gumbom »prijava«. Po kliku na ta gumb se prikaže meni »INFORMACIJE O RAČUNU«.

Kot prvo napisano je opozorilo:

"Če že imate ustvarjen račun, se v sistem prijavite na strani za prijavo."

Pod tem je naveden formular, ki ga mora uporabnik izpolniti. Napisano oziroma pojasnjeno je tudi kaj pomeni rdeča zvezdica pred posameznim vnosom in sicer piše: * obvezno polje. Da se uporabnik lahko registrira mora vnesti svoje uporabniško ime, ki ga želi imeti ob prijavi v sistem. To naredi tako, da vnese uporabniško ime pri naslovu » * Uporabniško Ime: «. Na enak način mora vnesti tudi svoj e-mail, pri naslovu » * Email:«, » *Geslo: « in »*Ponovi geslo«, kar zagotavlja, da se uporabnik pri tipkanju gesla ne more zmotiti. Ko uporabnik vnese vse potrebne podatke, je pod formularjem ikona z dodano navedbo "Strinjam se s splošnimi pogoji.", ki jo mora uporabnik ob registraciji obkljukati, kar se smatra, da si je ob registraciji Splošne pogoje poslovanja spletne trgovine SpiderTech  prebral in je z njimi seznanjen, ti pa so zanj tako zavezujoči v skladu z 120. členom Obligacijskega zakonika ob vsakem nakupu v spletni prodajalni SpiderTech.si. Ko uporabnik v formular vnese vse potrebne podatke ter odkljuka navedeno ikono z navedbo "Strinjam se s splošnimi pogoji., se pod navedenim nahaja gumb »Nadaljuj«, ki ga je potrebno klikniti, da se registracija lahko nadaljuje na naslednji korak. V primeru težav z podatki, ki jih je uporabnik vnesel, mu to sistem sporoči tako, da se zraven napačno vnesenih podatkov, izpiše v čem je težava in kako lahko uporabnik to težavo odpravi. Ko uporabnik klikne na gumb »Nadaljuj«, mu pod gumbom izpiše:
Registracija uspela, na emailu vas čakajo dodatne informacije.
Uporabnik dobi na svoj elektronski naslov, ki ga je vnesel v prejšnjem koraku uporabniško ime in geslo uporabnika, katerega je vnesel v zgornjem koraku.

2. PRIJAVA V SISTEM

Da se uporabnik lahko prijavi v sistem mora najprej izvesti registracijo, ki je opisana pod naslovom »REGISTRACIJA«.
Če se je uporabnik že registriral, je potreben klik na gumb »Prijava«, ki se nahaja na naši spletni strani zgoraj desno nad gumbom »Registracija«.
Ko uporabnik klikne ta gumb, se mu odpre meni »POZDRAVLJENI,« kjer ima uporabnik dve možnosti. Levo pod naslovom menija je napis »nov uporabnik«, ki pelje uporabnika na korak registracije.
Pod obstoječi uporabnik, ki se nahaja levo od »nov uporabnik« je mišljeno kot uporabnik, ki se je že registriral in se lahko nemoteno prijavi v naš sistem.
Za prijavo je potrebno vnesti v polja, ki se nahajajo desno pod naslovom, svoje uporabniško ime in geslo, ki se ga pridobi pri registraciji.
Ko uporabnik vnese uporabniško ime in geslo klikne na gumb »Prijava«, ki se nahaja desno pod možnosti »Pozabljeno geslo? Kliknite tukaj.«.
Ta gumb omogoča, da lahko sistem sporoči uporabnikovo geslo na njegov email naslov. Vnesti je potrebno le njegovo uporabniško ime in njegov email naslov.
Če je prijava v sistem uspešna, uporabnika sistem postavi na začetno stran naše spletne strani, kjer je desno zgoraj sedaj napisano njegovo uporabniško ime, poleg uporabniškega imena, pa možnost »Odjava«. Gumb, ki uporabnika odjavi iz našega sistem ostane do njegove naslednje prijave in gumb »Registracija«, ki uporabnika pelje na menu »Registracija«, če se želi ponovno registrirati.

3. POSTOPEK NAROČILA

Pod izbranim artiklom je gumbek »V košarico«. S klikom na omenjeni gumbek, se v okvirčku desno zgoraj »Košarica« izpišejo podatki o artiklu, količina ter cena artikla. Izbrani izdelek je možno odstraniti iz košarice s klikom na gumb »Odstrani«. S klikom na gumb »Na blagajno« se prikaže celoten prikaz izbranih artiklov z navedbami cen, popustov in količin.
V prikazu še vedno obstaja opcija, da se količina izbranih izdelkov spremeni s klikom na gumb »Spremeni« oziroma opcija da se izbrani izdelek s klikom na gumb »Odstrani« odstrani iz košarice. Prav tako je na strani spodaj desno možnost izpraznitve košarice s klikom na gumb »Izprazni košarico«, možnost vrnitve na osnovno stran spletne trgovine SpiderTech.si  s klikom »Nazaj v trgovino«. Skrajno desni gumbek spodaj »Izberi naslov za dostavo« postane aktiven, ko naročnik pod naslovom »NAČIN PREVZEMA IN PLAČILA – izbere način prevzema« izbere eno izmed opcij v okvirčku:
• Osebni prevzem +(0,00 eur)
• Poštna dostava +(0,00 eur)
Po izbiri ene od zgoraj navedenih možnosti se odpre rubrika »Izberi način plačila«. V tem koraku naročnik izbere eno izmed možnosti:
• Nakazilo (plačilo na banki ali spletni banki) +(0,00 eur)
• Z odkupnino (plačilo dostavni službi) +(1,00 eur)
Ko je naročnik izbral eno izmed zgoraj navedenih možnosti, postane skrajno desni gumbek spodaj »Izberi naslov za dostavo« aktiven. S klikom nanj, se izpiše NASLOV ZA DOSTAVO IN PLAČILO! Tukaj je levo naslov plačnika, kjer naročnik s klikom na krogec označi izbrani naslov plačnika, medtem ko je na desni strani naslov prejemnika, kjer naročnik označi krogec pod izbranim prejemnikom. Po označitvi navedenega zgoraj, so desno spodaj  3 gumbki. S klikom na gumb »Nazaj« se naročnik vrne en korak nazaj. S klikom »Nazaj v trgovino« se naročnik vrne na osnovno stran spletne trgovine ALGENA S klikom na gumb »Naprej na povzetek nakupa« se naročnik seznani z vsemi podatki, ki jih je izbral predhodno.
Pod rubriko »DODATNO« izpolnitev s strani naročnika za nakup ni obvezujoča. Desno spodaj so še vedno opcije »Nazaj«, ki vrne naročnika en korak nazaj, »Nazaj v trgovino«, ki vrne naročnika nazaj na osnovno stran spletne trgovine SpiderTech.si  in »Izvedi nakup«. S klikom na gumb »Izvedi nakup« je naročilo dokončno izvedeno. Sistem naročnika o izvedenem naročilu oz. opravljenem nakupu, seznani z izpisom na strani:
»Nakup zaključen«
Vaš nakup je bil uspešno opravljen. Podrobnosti nakupa boste prejeli na vaš elektronski naslov. Za vrnitev v trgovino kliknite na spodnjo povezavo.
Nazaj v Trgovino«

 

NAPAKE NA SPLETNI STRANI

Slike so simbolične. Možne so napake v opisih artiklov.

OSEBNI PODATKI, VARSTVO PODATKOV IN HRANJENJE POGODB IN RAČUNOV, JEZIK SKLENITVE POGODBE

Osebne podatke, ki nam jih posredujete na spletnem mestu  SpiderTech.si , bomo uporabljali izključno za komunikacijo z osebami, ki nam podatke posredujejo. Nikakor jih ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam.
Vse pogodbe in računi bodo v hrambi pri ponudniku največ 5 let od sklenitve pogodbe. Dvig fotokopij slednjih je možen v času hrambe pri ponudniku, po predhodni pisni zahtevi kupca. Pogodbo je mogoče skleniti le v slovenskem jeziku.

REKLAMACIJE IN INFORMACIJE

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah v zvezi s storitvijo SpiderTech.si  pričakujemo vaše sporočilo na naslov prodaja@spidertech.si ali pisno na naslov Konik d.o.o. Troblje1, 2380 Slovenj Gradec

Telefon: +386 2 88 12 170  ; +386 41 631 598

E-mail: prodaja@spidertech.si

Ekipa SpiderTech.si vam želi uspešen dan še naprej.

 


O podjetju

Podjetje Konik d.o.o. je bilo ustanovljeno že leta 1991. Sodelujemo z velikimi trgovskimi podjetji, lekarnami, specializiranimi prodajalnami in podjetji.


Že narezani kineziološki trakovi SpiderTech so iz Kanade in odražajo visoko kvaliteto in so v svetu kinezioloških trakov na prvem mestu.


Kot ekskluzivni uvoznik za Slovenijo in Hrvaško, imamo možnost, da kineziološke trakove SpiderTech na trgu ponudimo z visoko kvaliteto.